Arthur Westerman

Uw droomtuin creëren we samen

U bent geïnteresseerd in een tuinontwerp van Arthur Tuindesign omdat u iets bijzonders wilt dat perfect aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Daarom besteed ik zoveel aandacht aan nagaan wat uw wensen en dromen zijn en doorlopen we samen alle stappen om tot een ontwerp te komen. En daarom ook stop ik pas als u écht tevreden bent.

 

Ik kan u verzekeren: er is meer mogelijk dan u waarschijnlijk denkt en samen kunnen we tot iets heel moois komen. Daarvoor hoeft een tuin niet groot te zijn en hoeft de tuin niet heel duur te worden. Ook voor compacte stadstuinen en dakterrassen heb ik samen met de klanten prachtige ontwerpen gemaakt.

Missie

een passende en stijlvolle tuin om te genieten van het leven

Als we samen uw droomtuin gaan ontwerpen, kunt u er op rekenen dat ik weet wat er mogelijk is. Al sinds ik startte als hovenier, heb ik me verdiept in planten, struiken en bomen. Ik weet precies hoe groot ze worden, welke verzorging en onderhoud ze nodig hebben en hoe ze combineren. Dit laatst bijvoorbeeld, om te zorgen dat bloeiperioden elkaar opvolgen, zodat u het grootste deel van het jaar bloeiende planten heeft. Of juist met groenblijvers er tussen. Er zijn ook veel niet standaard planten, die van uw tuin iets bijzonders maken. Ik ga graag op zoek naar wat het beste bij u past.

De beschikbaarheid van nieuwe materialen en toepassingen voor in de tuin is de laatste jaren enorm toegenomen. Ik besteed veel tijd aan het bijhouden hiervan. Door beurzen, tijdschriften, modeltuinen, exposities, cursussen en contacten ben ik op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en de toepassing daarvan. Er is bijna niets dat niet mogelijk is: met een goed doordacht tuinontwerp wordt een tuin een tweede woonkamer, die naadloos aansluit bij uw huis.

Ik vind het een uitdaging om al deze kennis op een creatieve manier voor u te combineren en toe te passen in een voor u op maat gemaakte tuinontwerp.

Ervaring

Een ontwerper met ervaring en kennis van zaken

Al jong ben ik begonnen als hovenier. Ik vond het heerlijk om buiten te zijn en merkte hoeveel een bij hen passende tuin kon betekenen voor mensen. Met jaren werkervaring, vele cursussen, veel ideeën en vooral enthousiaste klanten, heb ik zo’n 15 jaar geleden de stap durven zetten naar m’n eigen hoveniersbedrijf, gericht op het ontwerpen,  aanleggen en onderhouden van tuinen. Na weer zo’n 15 jaar zet ik de stap naar me toeleggen op het ontwerpen van tuinen

1991

Begonnen als hovenier in loondienst

2001

Doorgestroomd als werkvoorbereider/tuinontwerper

2006

Start met eigen hoveniersbedrijf

2023

De volgende stap: Arthur Tuindesign

contact

op zoek naar een creatief ontwerp voor uw droomtuin?

Geef een korte omschrijving van uw droomtuin en laat uw contactgegevens achter, dan neem ik snel contact met u op.